Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Protestul Din 10 August

Protestul Din 10 August. Protestul diasporei din 10 august nu are organizatori, susține primăria capitalei. Concertul susținut de pianistul german davide martello a continuat și după încheierea manifestației. Laurențiu cazan și cătălin paraschiv. Se estimează un număr de 250.000 de participanți. Protestul din 10 august, posibil catalizator pentru schimbarea guvernului.

„cerem desecretizarea documentelor operative din 10 august, urgentarea rezolvării dosarului 10 august, aflat ladiicot și tragerea ziua de 10 august a fost marcată cu proteste și în diaspora. Timelapse al protestului din 10 august, de la orele 16 până către miezul nopţii, după ce jandarmeria evacuase complet piaţa victoriei. Primăria capitalei a aprobat organizarea manifestării din 10 august în piața victoriei. Mitingul din 10 august înseamnă „flăcări, fum și sânge pe străzi! mitingul din 10 august nu are sens deoarece ideile protestului nu sunt clare, sunt triviale, incoerente și violente 08/08. Grigore cartianu, singurul ziarist prezent in piață la trei luni de la represiunea din 10 august.

Timelapse Protestul Din 10 August 2018 Youtube
Timelapse Protestul Din 10 August 2018 Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=bo2JtoFUaLY
Protestul din 10 august este organizat cu scopul de a preveni suspendarea președintelui klaus iohannis 19/06. Comentarii despre protest 10 august. Un an de zile au fost proteste. Ca și cel de anul trecut, avem o ciudățenie. Dosarul protestului din 10 august:

Analistul ion cristoiu a lansat o teorie bombă despre turnura pe care o poate lua mult așteptatul protest anunțat pentru 10 august, în piața victoriei.

Inițial, organizatorii protestului din data de 10 august au anunțat că primăria capitalei, condusă de primarul psd gabriela firea, nu a autorizat manifestația diasporei. Protestul din 10 august, posibil catalizator pentru schimbarea guvernului. Așa că acum se mulțumește cu funcția pe care o avea înainte de împuternicire, adică este numărul doi în jandarmeria română. Protestul diasporei din 10 august nu are organizatori, susține primăria capitalei. Grigore cartianu, singurul ziarist prezent in piață la trei luni de la represiunea din 10 august.

„cerem desecretizarea documentelor operative din 10 august, urgentarea rezolvării dosarului 10 august, aflat ladiicot și tragerea ziua de 10 august a fost marcată cu proteste și în diaspora. Deja e o pregătire… unii au informații că va fi ceva ieșit din comun. Grigore cartianu, singurul ziarist prezent in piață la trei luni de la represiunea din 10 august. Modificările la codul penal și de procedură penală. Protestul din 10 august, posibil catalizator pentru schimbarea guvernului.

Protestul Din 10 August 2018 București Piața Victoriei Inceputul Altercațiilor Youtube
Protestul Din 10 August 2018 București Piața Victoriei Inceputul Altercațiilor Youtube Source from : https://www.youtube.com/watch?v=cpMzj7akX5I
Dosarul protestului din 10 august: Conform biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de tomescu. Zeci de români au ieșit în stradă în paris, dublin, frankfurt sau viena în semn de solidaritate cu cei din țară. Primaria capitalei a autorizat protestul din 10 august 2019. Comentarii despre protest 10 august.

Protestul din 10 august nu poate fi considerat o manifestaţie a diasporei întrucât au fost prezenţi numai 2.000 de români veniţi din străinătate, ci o acţiune antidemocratică la care au participat, din culise, preşedintele şi liderii opoziţiei, a declarat preşedintele psd diaspora, lilla debelka.

În data de 7 august, însă, reprezentanții instituției au transmis un comunicat prin care se arată că există un protocol semnat. Update 22.30 protestatarii au început să plece unul câte unul din piața victoriei. Ar fi o eroare și o capcana să începem vânătoarea de acari păuni, de executanți din nivele inferioare, de genul bărbatul în alb sau alte personaje secundare. Măsurile de ordine publică la protestul din 10 august organizat de tânăra clujeancă au fost asigurate de gruparea mobilă de jandarmi cluj. În programul acțiunii, este prevăzută deplasarea, la ora 17, în piața revoluției, la sediul mai, de unde, la ora 19 va începe un marș spre piața guvernului.

Ce am văzut în aceste zile iată, așadar, de ce protestul nostru din 10 august a fost, în cele din urmă, o victorie: Conform biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de tomescu. Timelapse al protestului din 10 august, de la orele 16 până către miezul nopţii, după ce jandarmeria evacuase complet piaţa victoriei. Răbdarea noastră are totuși limită, iar când întinzi coarda prea tare, te pleznește peste față. Secţia parchetelor militare a declinat la diicot dosarul privind intervenţia în forţă a jandarmilor la protestul din 10 august 2018, informează oficiali din diicot.

Radio Romania International Doi Ani De La Protestul Din 10 August
Radio Romania International Doi Ani De La Protestul Din 10 August Source from : https://www.rri.ro/en_gb/doi_ani_de_la_protestul_din_10_august-2621864
București și alte 22 de orașe din românia. Pe 10 august, au fost aduși în sprijin și jandarmi de la alte structuri din județele limitrofe. „cerem desecretizarea documentelor operative din 10 august, urgentarea rezolvării dosarului 10 august, aflat ladiicot și tragerea ziua de 10 august a fost marcată cu proteste și în diaspora. Manifestanti confruntand jandarmii la protestul din 10 august 2019. Concertul susținut de pianistul german davide martello a continuat și după încheierea manifestației.

Instituția condusă de gabriela firea, prin comisia de avizare a adunărilor publice, a cerut asumarea în scris a acestui protest, dar doi membri ai grupării #rezist au refuzat să semneze.

Ce am văzut în aceste zile iată, așadar, de ce protestul nostru din 10 august a fost, în cele din urmă, o victorie: Protestul diasporei din 10 august nu are organizatori, susține primăria capitalei. În programul acțiunii, este prevăzută deplasarea, la ora 17, în piața revoluției, la sediul mai, de unde, la ora 19 va începe un marș spre piața guvernului. Protestul din 10 august, posibil catalizator pentru schimbarea guvernului. Protestul din 10 august este organizat cu scopul de a preveni suspendarea președintelui klaus iohannis 19/06.

Posting Komentar untuk "Protestul Din 10 August"