Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Deva

Case De Vanzare Deva. Casa de vanzare, in comuna bucuresci,sat bucuresci , la 10 km de brad, jud. Casa dispune de utilitatile necesare unui nivel de confort sporit, beneficiind de, gaz, apa, electicitate cat si de centrala termica cu incalzire agentia imobiliara stil imobil va propune spre vanzare o vila cu 4 camere tip duplex, formata din parter cu living, bucatarie cu iesire pe terasa sub. Cantare, etichetatoare, scannere coduri de bare. Casă deva micul dalas 7 camere d+p+e1+m 1.130mp utili. Imobiliare » case de vanzare.

Vand sau schimb casa in simeria cu apartament in deva etaj 1 sau 2 +diferenta.casa. Relevanta oferte recente pret asc pret desc timp ramas asc timp ramas desc. Ro te asteapta anunturi gratuite cu locuri de munca, apartamente de vanzare, case, masini second hand, camere de inchiriat, telefoane mobile si multe altele. Descriere casa de vanzare tip duplex, regim de inaltime s+p+1e, situata in zona parculu. Casă de vânzare, zona parcului central, deva.

Anunturi Case De Vanzare Deva Pagina 2 Olx Ro
Anunturi Case De Vanzare Deva Pagina 2 Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/deva/?page=2
Vand casa in deva, zona ultracentrala, constructie de caramida din anul 1969, intrare din 2 strazi, deschidere la strada principala de 18 metri liniari Vezi aici 47 imobile de vânzare pentru deva, cu prețuri de la 22.500 €. Imobiliare » case de vanzare. Spre vânzare casă individuală cu suprafața de 280 mp + teren adiacent de 6 ari! Hunedoara, casa 100 mp, anexe 65 mp , teren gradina 2101 mp.

Ai salvat deja 10 cautari, va trebui sa stergi una.

Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi. Comercializam cele mai cunoscute marci de echipamente fiscale la cele mai bune preturi pentru serviciile incluse. 1096 case si vile de vanzare in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si de pe internet. Apartamente de vanzare (0) case de vanzare (1) garsoniere de vanzare (1) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (0). Case de vanzare, bucharest, romania.

Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Casa / vila de vanzare hunedoara, jud. Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: De vanzare apartament semidecomandat, cu o suprafata utila de 33 mp, etajul 2/4, situat. Parterul de 120 mp, este locuibil, bucatarie 4x4 mp, camara 4x3 mp, baie 4x3.

Dezactivate Vand Casa Cozia Jud Hunedoara Deva Olx Ro
Dezactivate Vand Casa Cozia Jud Hunedoara Deva Olx Ro Source from : https://www.olx.ro/oferta/vand-casa-cozia-jud-hunedoara-IDe8P27.html
Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Imobiliare » case de vanzare. Oferte si anunturi imobiliare cu case de vanzare in deva. Apartamente de vanzare (0) case de vanzare (1) garsoniere de vanzare (1) terenuri de vanzare (0) spatii comerciale/birouri de vanzare (0). Are doar un perete comun cu vecinul.

Contacteaza un agent imobiliar re/max!

De vanzare casa 295 mp + teren drept de 670 mp in deva, zona baritiu. Casă de vânzare, zona parcului central, deva. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Casă deva micul dalas 7 camere d+p+e1+m 1.130mp utili. De vanzare apartament semidecomandat, cu o suprafata utila de 33 mp, etajul 2/4, situat.

Case si vile de vanzare. Cele mai multe anunturi cu case de vanzare din iasi. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Are doar un perete comun cu vecinul. 175 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori imobiliari.

Anunturi Imobiliare Gratuite De Top Anunt Imob Ro
Anunturi Imobiliare Gratuite De Top Anunt Imob Ro Source from : https://anunt-imob.ro/imobiliare-vanzari/vanzare-case/vand-casa-in-deva-zona-foarte-buna_i31132
De vanzare apartament semidecomandat, cu o suprafata utila de 33 mp, etajul 2/4, situat. 100 m2 2 camere 1 bai. Terenul aferent este de 4474 mp, curte individuala, libera in suprafata d. Casa de vanzare, cartier lebada lot teren: 1096 case si vile de vanzare in bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si de pe internet.

De vanzare apartament semidecomandat, cu o suprafata utila de 33 mp, etajul 2/4, situat.

Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Case vile de vanzare la preturi avantajoase. Găsește imobile de vânzare în deva la cele mai bune prețuri. Are doar un perete comun cu vecinul.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Deva"