Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cel Mai Mare Vas De Croaziera

Cel Mai Mare Vas De Croaziera

Prima cursă va avea loc în 2022. Nava urmează să fie testată încă o dată, pentru a vedea dacă nu apar unele.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Simfonia mărilor a plecat spre proprietarul sau: Navele de croazieră operează cea mai mare parte rute pe care pasagerii revin la portul de plecare, astfel încât porturile de escală sunt. Citeste acum toate articole despre cel mai mare vas de croaziera pe digi24.ro.

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcr8adduyhfx7llbqqub5ulxrpj410wq8xybg0gsht2qusvjgsym Usqp Cau
vizitati articolul complet aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8ADDuYHFX7LLBqqUB5ulXrPj410wQ8xYBG0GSHt2qUsvjgSyM&usqp=CAU
.mai mare vas de croazieră din lume, care a primit numele harmony of the seas/armonia mărilor, a sosit în marea britanie, la southampton, de unde va vasul are o capacitate de 5.479 de pasageri, cu un maxim de 6.780 de pasageri, în cele 2.747 de camere disponibile. Construcția acestui vas de croazieră a durat aproximativ 32 de luni, iar costurile au fost peste un miliard de euro. Nava poate găzdui aproximativ 8.300 de persoane, inclusiv membri ai echipajului şi.

Primele probe pe apă ale celui mai mare vas de croazieră din lume, harmony of the seas, au fost un succes.

Harmony of the seas are o greutate de 230.000 de tone, 16 punți, peste 360 de metri lungime și poate transporta 8.000 de pasageri și membri ai echipajului. Prima cursă va avea loc în 2022. Nava a revenit duminică în portul saint nazaire din franța, după o călătorie pe mediterană de peste 60 de ore.

Primele probe pe apă ale celui mai mare vas de croazieră din lume, harmony of the seas, au fost un succes. Spania, unde se va află portul său de bază. Royal caribbean a anunțat că va lansa în aprilie 2018 cel mai mare vas de croazieră, symphony of the seas.

Cum Arată Harmony Of The Seas Cel Mai Mare Vas De Croazieră De Lume Care Se Pregătește Să Plece In Prima Călătorie
vizitati articolul complet aici : https://republica.ro/cum-arata-harmony-of-the-seas-cel-mai-mare-vas-de-croaziera-de-lume-care-se-pregateste-sa-plece-in-prima
„harmony of the sea, cel mai mare vas de croazieră construit vreodată, părăsește şanterul naval din saint nazaire. Acesta este considerat de departe cel mai mare vas de croazieră: După o primă croazieră inaugurală, în este un adevărat oraş plutitor, care poate primi, pe lângă cei 2.100 de membri ai echipajului, 6.360 de pasageri.

Pe data de 29 mai, nava va pleca spre barcelona, urmând ca în această vară să facă un tur de 34 de zile al mării mediterane.

Nava poate găzdui aproximativ 8.300 de persoane, inclusiv membri ai echipajului şi. Royal caribbean va lansa anul viitor vasul harmony of the seas care, cu 2.747 de cabine pentru 5.479 de pasageri şi 2.400 de membri ai echipajului, va fi cel mai mare din lume, a compania are în ofertă croaziere în caraibe, alaska, canada, europa, australia, noua zeelandă, asia şi america de sud. Allure of the seas măsoară 72 de metri în înălţime şi are dimensiunile a patru terenuri de fotbal.

Nu mai putin de 3.000 de persoane. Nu este doar cel mai mare vas de. Vasul de croaziera va ajunge in postul din barcelona in vara anului 2015, de unde va efectua o serie de sejururi de o saptamana pe marea mediterana.

Cum Arată Harmony Of The Seas Cel Mai Mare Vas De Croazieră De Lume Care Se Pregătește Să Plece In Prima Călătorie
vizitati articolul complet aici : https://republica.ro/cum-arata-harmony-of-the-seas-cel-mai-mare-vas-de-croaziera-de-lume-care-se-pregateste-sa-plece-in-prima
16 punți sunt 2700 de numere. Allure of the seas măsoară 72 de metri în înălţime şi are dimensiunile a patru terenuri de fotbal. Pe cel mai mare vas de croazieră din lume.

Nava poate găzdui aproximativ 8.300 de persoane, inclusiv membri ai echipajului şi.

.mai mare vas de croazieră din lume, care a primit numele harmony of the seas/armonia mărilor, a sosit în marea britanie, la southampton, de unde va vasul are o capacitate de 5.479 de pasageri, cu un maxim de 6.780 de pasageri, în cele 2.747 de camere disponibile. Nu mai putin de 3.000 de persoane. Nava allure mai are sora sa mai mica, oasis of the seas, care masoara cu doar cinci centimetri mai putin.

Posting Komentar untuk "Cel Mai Mare Vas De Croaziera"