Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Greva La Metrou Noiembrie 2018

Greva La Metrou Noiembrie 2018

Grevă la metrou la mijlocul lunii decembrie? Va fi sau nu grevă la metrou?

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Angajatii de la metrou fac greva joi dimineata si ameninta cu blocarea totala a subteranului. În ce interval orar nu vor circula joi, 15 grevă la metrou! 324/16.11.2018, inregistrata la metrorex sub nr.

Greva De La Metrou Nu A Fost Legala A Decis Instanta Mobile
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/stiri/proteste/greva-de-la-metrou-nu-a-fost-legala-a-decis-instanta-1538754
Sindicaliștii au anunțat că marți sau miercuri intră în grevă. Unitatea sindicatul liber din metrou a confirmat oficial suspendarea grevei generale. Metrorex își menține în continuare decizia ca în data de 21 noiembrie să facă grevă, chiar dacă în aceste condiții, conform adresei uslm nr.

Luni, 12.11.2018, consiliul general uslm intrunit in sedinta extraordinara a respins ne cerem scuze publicului calator pentru disconfortul care se va crea prin oprirea timp de 2 (doua) ore a metroului bucurestean, dar noi ca si.

Transportul în comun, atât la suprafata cât si în subteran, ar putea fi paralizat de greva generala a angajatilor de la metrorex si societatea de transport bucuresti. Stb a anuntat în urma cu câteva minute ca se solidarizeaza cu angajatii de la metrou si declanseaza protestele. Sindicaliștii amenință că vor intra în grevă generală la metrou, pe 10, 11 și 12 decembrie, între orele 4 și 16:00.

10 august, ziua în care sindicaliştii vor întrerupe circulaţia trenurilor pentru două ore. Angajatii metrorex se pregatesc sa intre in greva de avertisment joi, pe 15 noiembrie, a anuntat liderul uniunii sindicatelor libere din metrou (uslm), ion radoi. Sindicaliştii de la metrou au anunţat că au stabilit ca începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, să declanşeze greva astfel consiliul general uslm a fost întrunit şi a hotărât continuarea conflictului colectiv de muncă prin greva generală începând cu ziua de miercuri, 21.11.2018, între orele.

Grevă La Metrou Incepand De Miercuri Sindicaliștii Spun Că Va Fi Declanșată Pe Perioadă Nedeterminată Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-esential-22816866-greva-metrou-incepand-miercuri-sindicalistii-spun-declansata-perioada-nedeterminata.htm
Sindicaliștii de la metrou amenință din nou cu greva generală. Grevă la metrou, joi dimineață. Greva asta are 2 scopuri:

Greva generală de la metrou anunţată pentru miercuri, între orele 4 şi 16, va fi suspendată ca urmare a schimbării ministrului transporturilor.

Actualizare 20.11/ 15:25 sindicaliștii de la metrou suspendă greva generală anunțată să înceapă miercuri. Luni, 12 noiembrie 2018, 13:26 actualizat luni, 12 noiembrie 2018, 13 grevă de avertisment la metrou, joi dimineață, urmată de o grevă generală pe tot parcursul zilei, este anunțul sindicaliștilor, după ce negocierile cu. Circulația cu metroul în bucurești va fi dată peste cap săptămâna viitoare.

Metrorex își menține în continuare decizia ca în data de 21 noiembrie să facă grevă, chiar dacă în aceste condiții, conform adresei uslm nr. Stiri interne • pe 14.11.2018 la 18:00. 10 august, ziua în care sindicaliştii vor întrerupe circulaţia trenurilor pentru două ore.

Grevă La Metrou Sindicaliștii Amenință Că De Luni Trenurile Ar Putea Să Circule Doar După Ora 16 00 In Fiecare Zi
vizitati articolul complet aici : https://www.g4media.ro/greva-la-metrou-sindicalistii-ameninta-ca-de-luni-trenurile-ar-putea-sa-circule-doar-dupa-ora-1600-in-fiecare-zi.html
Greva metrou noiembrie 2018, incepe greva metrou 2018, greva metrorex bucuresti 2018. Surse din cadrul metrorex precizează pentru. Grevă la metrou la mijlocul lunii decembrie?

Metrorex a anunțat, iar greva de la metrou rămâne stabilită.

Mii de bucureșteni au fost afectați joi dimineața de greva de la metrou declanșată între orele 04.00 și 06.00, dar de săptămâna viitoare, metroul ar putea să circule abia după ora 16:00, în fiecare zi. Sindicalistii de la metrou vor convoca saptamana viitoare consiliul general pentru a decide asupra actiunilor viitoare, putand declansa o greva in. Sindicaliștii au anunțat că marți sau miercuri intră în grevă.

Posting Komentar untuk "Greva La Metrou Noiembrie 2018"